AMPOSTA

Amposta vol un espai de formació al nou altell del mercat municipal


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

05/03/2018

La regidora de Comerç i Mercat Municipal, Susanna Sancho, ha donat aquest dilluns més detalls del nou espai que volen instal·lar a l’altell del nou mercat d’Amposta, per fomentar la modernització i formació dels paradistes. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Sancho ha dit que la creació d’aquest nou espai és una de les obres pendents al mercat municipal, un cop que estan a punt d’enllestir-se els treballs de renovació de la coberta principal i dels serveis exteriors. A banda, també es vol afavorir la digitalització del mercat, així com el comerç en línia i la venda a domicili.

La primera fase de les obres del mercat ha tingut un pressupost de 536.000 euros. La segona fase té previst recuperar les cobertes de les caselles laterals i el terra original. També una pintada general i acabar de sanejar els vitralls. De fet, les obres en marxa han obligat a retardar un any del 70è aniversari del mercat. El primer acte per celebrar aquesta efemèride va ser dissabte, amb una exposició fotogràfica i la cinquena edició del Tast al Mercat de Nit. Sancho ha destacat que aquest tipus d’activitats serveixen per dinamitzar el mercat, i també per atraure un públic més jove.

D’altra banda, la regidora ha explicat que l’Ajuntament seguirà implantant el pla local de dinamització comercial, i potenciant la Taula de Treball de Comerç Local. De fet, també ha afegit que l’opinió de les entitats serà molt important per definir el nou pla de mobilitat d’Amposta.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>