AMPOSTA

Amposta servirà més de 7.000 tastos en la XXIV Festa de la Carxofa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

14/02/2019

Amposta preveu repartir més de 7.000 tastos amb la carxofa com a base en la XXIV Festa de la Carxofa d’Amposta, que tindrà lloc al pavelló 1 d’octubre el 24 de febrer. Aquest any s’han sumat a la jornada gastronòmica total de 5 restaurants i una pastisseria. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha destacat la potencial de la ciutat en la gastronomia, derivada dels productes del territori.

Durant la Festa de la Carxofa es mantindrà la zona d’aparcament d’autocaravanes, i s’han organitzat diverses activitats com un passeig pel riu amb Lo Sirgador, dissabte i diumenge a la tarda, o la fira Fora Stock, el 23 de febrer. La regidora de Comerç i Mercat Municipal, Susanna Sancho, ha destacat que la carxofa funciona com a excusa per mostrar tota la gastronomia del territori.

Està previst que els 5 restaurants i la pastisseria participants serveixin uns 5.000 tastos; mentre que del tast popular de l’Ajuntament amb carxofa, baldana i llonganissa se’n serveixin 2.000. Les degustacions dels restaurants tindran un preu de 2 euros, mentre que el tast popular valdrà 3 euros.

Els cinc restaurants que oferiran els tastos participaran un any més en les Jornades Gastronòmiques de la Carxofa. Seran del 24 de febrer al 24 de març, i es podran degustar diferents menús que oscil·len entre els 25 i els 30 euros. / Foto AJUNTAMENT D'AMPOSTA.

*Podeu veure la #RDP íntegra clicant aquí.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>