AMPOSTA

Amposta reforça la neteja amb el lema CuidemAmposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Xavi Llambrich / Gustau Moreno | AMPOSTA

08/08/2019

L’1 d’agost va entrar en funcionament el nou contracte de neteja i jardineria d’Amposta, un servei que s’ha adjudicat a l’empresa Urbaser. Aquest dijous s’ha presentat la nova maquinària i la campanya #CuidemAmposta al parc dels Xiribecs. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomás, ha explicat en què consisteix la nova campanya.

La licitació del servei de neteja i manteniment dels espais verds es va atorgar en concurs públic a l’empresa Urbaser i a la Fundació Astres per un període de 5 anys i un cost de prop d’1.300.000 euros anuals. Tomás també ha volgut transmetre als treballadors un missatge i un objectiu molt clar. "Des de l’Ajuntament procurem l’excel·lència en el servei i tant el personal com l’empresa ho entenen. És per això serem tan estrictes com ens permet el plec de condicions", ha dit l’alcalde. "Volem que totes les persones se sentin incloses. Tenim un projecte en comú que es diu Amposta, i volem que estigui molt neta", ha seguit Tomàs.

Santi Durà, cap del servei de neteja de Urbaser, ha explicat la dotació del nou servei. Un dels punts de la licitació comportava la compra de nova maquinària per part de l’empresa guanyadora, motiu pel qual s’incorporen 3 escombradores de mitja capacitat, una escombradora d’alta capacitat, un camió baldejador, 4 bufadors elèctrics silenciosos, un aspirador elèctric de residus urbans, 4 vehicles lleugers elèctrics, una furgoneta elèctrica, 2 carrets de neteja viària i una hidronetejadora d’alta pressió, a més de la maquinària i eines de jardineria. Aquestes màquines permetran l’escombrada manual, mecànica i mixta, a més d’aiguabatre i netejar amb aigua a pressió per la retirada de pintades o taques d’oli, entre d’altres.

Entre les noves mesures hi consta també la definició exhaustiva de les zones d’actuació, la introducció de mesures mediambientals i en matèria de sostenibilitat i l’aplicació de mesures de control de qualitat i penalitzacions.

Amb el nou servei, la neteja viària i jardineria de la ciutat es divideixen en dos lots: el primer, que inclou tota la zona urbana d’Amposta i el Poble Nou, a més dels polígons, urbanitzacions, nuclis aïllats i espais verds perifèrics; mentre que el segon lot, que inclou el parc dels Xiribecs i el camí de Sirga, es destina a 5 membres del Centre de Treball Fundació Astres. La directora, Mirna Boix, ha donat a conèixer la finalitat d’aquesta iniciativa. // Foto AJUNTAMENT D'AMPOSTA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>