AMPOSTA

Amposta recupera la gestió de la piscina a l’espera d’una nova empresa pública


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

26/06/2018

La remunicipalització de la piscina d’Amposta va ser un dels punts que més debat va generar durant la sessió plenària. Des del PDeCAT, la portaveu Isabel Ferré va lamentar com s’ha dut a terme, i demanen claredat en la nova empresa pública de gestió en què s’està treballant a l’Ajuntament.

L’alcalde es va defendre de les crítiques de l’oposició. Adam Tomàs creu que els treballadors tindran millors condicions, tot i que ha recordat que no seran funcionaris.

En canvi, la petició de Plataforma per Catalunya per gestionar el servei de jardineria amb recursos propis va ser rebutjada perquè des de l’equip de govern consideren que la llei d’estabilitat pressupostària limita molt l’acció dels consistoris.

Des de Plataforma, però, consideren que amb la compra de bon material i amb quatre jardiners es podria fer una bona gestió, i més econòmica, dels parcs de la ciutat.

D’altra banda, es van aprovar les mocions del PDeCAT per demanar el 5G als polígons o la millora del servei de microbús. També les del PSC per a la creació d’un pla de millora dels passos de vianants o demanar una gestió eficient del sistema sanitari. Els socialistes també van acabar llegint un manifest en rebuig a la decisió de treure de la presó als membres de “La Manada”.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>