AMPOSTA

Amposta posa en funcionament la cuina de la residència de la gent gran


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

24/10/2018

La cuina de la residència de la gent gran d’Amposta ja està en funcionament. Tot i que el centre es va obrir a finals del 2016, diferents problemàtiques amb el projecte i el finançament va retardar la construcció de la cuina que avui ja està plenament operativa amb un total de 20 treballadors. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha destacat que a la cuina s’elaboren els menús per als 210 usuaris del centre de dia i la residència de gent gran però també s’estan fent àpats a domicili, amb un servei totalment personalitzat.

En aquesta línia, Tomàs ha destacat que per a l’elaboració dels menús s’utilitzen productes de proximitat cosa que reverteix en la qualitat del menjar i en la satisfacció dels usuaris.

En aquests moments s’estan elaborant 600 menús diaris. Ara bé, alhora se’n fan 200 però que la cuina té capacitat per fer-ne fins a 400. En aquest sentit, l’alcalde d’Amposta ha apuntat que en un futur la cuina de la residència podria donar servei a altres serveis públics, com ara les llars d’infants.

La cuina ha tingut un cost de 500.000 euros. // Foto AJUNTAMENT D'AMPOSTA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>