AMPOSTA

Amposta instal·la les urnes al Pavelló Firal


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

01/10/2017

Durant tota la matinada, centenars d'ampostins s'han reunit als diversos col·legis electorals a l'espera de la visita de la policia per demanar el tancament. És el cas dels Serveis Social, l'Ajuntament o el Col·legi Miquel Granell. Només les meses de la Fila i la Lira han continuat obertes fins al migdia.

Al pavelló firal la votació no ha començat fins passades les 09:30 a causa dels problemes de connexió a internet. A l'exterior, gent de totes les edats a l'espera per exercir el vot en les 10 meses instal·lades al recinte.

L'Alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, ha explicat els problemes que hi han hagut al llarg del matí i també s'ha mostrat espantat pels fets de la Ràpita. Per altra banda es mostra satisfet per la bona participació i és que des del primer moment que s'ha pogut votar, s'han format llargues cues dins i fora de la fira.

Tomàs també s'ha mostrat indignat per les imatges que s'estan produint a molts centres de votació d'arreu de Catalunya durant la jornada i ha dit que "l'Estat Espanyol haurà de donar explicacions a nivell internacional per aquestes actuacions". Des d'Amposta es fa una crida als veïns dels pobles del voltant per anar a votar al Pavelló Firal.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>