AMPOSTA

Amposta habilitarà una zona per a gossos a la platja d’Eucaliptus


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

09/08/2018

A partir de l’any que ve, Amposta tindrà una zona per a gossos a la platja d’Eucaliptus. Este dijous, l’alcalde ha donat per tancada la polèmica per la prohibició de portar animals de companyia a la platja d’Eucaliptus; una prohibició que finalment ha quedat suspesa. Adam Tomàs ha atribuït l’enrenou a un escrit que el nou inspector en cap de la Policia Local va fer a Facebook en un “excés de zel”, després de les preguntes que li havien fet al mateix alcalde en un programa de ràdio. Segons Tomàs, el cap de la policia no sabia que s’estava utilitzant una ordenança derogada.

Amb tot, l’alcalde ha reiterat que ha emplaçat l’entitat Engrescats de les Terres de l’Ebre a reunir-se a partir del setembre. Tomàs ha assenyalat que l’objectiu és habilitar una zona exclusiva per a animals de companyia a partir de l’any que ve, ja que la platja d’Eucaliptus és prou gran per encabir-hi diferents usos.

Tomàs ha lamentat la polèmica que s’ha generat, tot i que ha defensat l’autonomia de la Policia Local. En qualsevol cas, l’alcalde ha recordat que hi ha una normativa del Parc Natural del Delta que diu que els animals s’han de portar lligats.

Finalment, Tomàs ha assenyalat que l’encarregat de refer l’ordenança municipal serà el regidor de Governació, en col·laboració amb la Policia Local, l’associació Engrescats i els grups polítics municipals.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>