AMPOSTA

Amposta elabora un protocol d’actuació en cas d’agressions sexistes per les festes


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

01/08/2019

L’Ajuntament d’Amposta ha enllestit un protocol d’actuació en cas d’agressions sexistes i de violències sexuals en espais públics i festius. El protocol s’emmarca en la campanya Amposta amb respecte que també preveu la instal·lació de punts lila a la zona jove durant totes les festes majors i al concert de Melendi. La regidora de Drets Socials i Ciutadania, Núria Ferré, ha explicat que en aquests punts es donarà informació però també atenció en cas que es produeixi alguna agressió.

Ferré ha explicat que als punts lila hi haurà una psicòloga especialista en violència de gènere, però també persones de l’equip identificades amb un braçalet que faran l’acompanyament necessari en cas d’agressió.

Abans de les festes majors, el protocol ja es penjarà a les xarxes socials per saber com s’ha d’actuar en cas d’agressió però també per conscienciar i comprometre la ciutadania en el respecte.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha remarcat el compromís del govern municipal amb les polítiques d’igualtat i respecte. // Foto AJUNTAMENT D'AMPOSTA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>