AMPOSTA

Amposta aprovarà la rebaixa del sou del regidor de Pagesia


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

28/05/2018

El ple de l’Ajuntament d’Amposta votarà dilluns a la nit la reducció del sou del regidor de Serveis Municipals, Pagesia i Medi Natural, Dani Forcadell. Forcadell, és pagès de professió i actualment té una dedicació parcial al càrrec de regidor del 85% que es veurà reduïda fins al 60%, per tant, passarà de cobrar uns 1.900 euros al mes, a 1.500 euros.

L’equip de govern d’Amposta també proposarà incloure la legislació actual en matèria d’accessibilitat arquitectònica al reglament de POUM.

Un punt en l’ordre del dia molt significatiu és l’aprovació de les bases reguladores dels ajuts “Contracta”, una evolució dels ajuts a la contractació actuals que no han tingut l’èxit esperat.

Finalment, també es votarà l’aprovació d’una modificació del pressupost per a destinar una partida de 40.000 euros a la primera fase de millores del Museu Comarcal que consistirà en la millora de la climatització de l’espai.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>