SANT CARLES DE LA RÀPITA

Alliberen tres tortugues babaues a la Ràpita


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | SANT CARLES DE LA RÀPITA

30/10/2017

Tres tortugues babaues han estat alliberades aquest diumenge a la platja de les Delícies, a Sant Carles de la Ràpita, després que fossin capturades accidentalment per pescadors. La Kika, la Fortunata i la Marta, com se les ha batejat, han estat retornades enmig d'una gran expectació de milers de veïns que s'han acostat a veure el seu retorn al mar després que el Centre de Recuperació d'Animals Marítims, el CRAM, les hagi tractat. Dues de les tortugues capturades havien patit la síndrome de la descompressió. El president de la Fundació CRAM, Josep Maria Pal Margarit, ha explicat que és habitual que els pescadors agafin tortugues a les xarxes però que ara ja són conscients de com han d'actuar.

A l'alliberament ha participat Àngel Accensi, un dels pescadors que va capturar accidentalment una de les tortugues que aquest diumenge ha estat alliberada. El pescador ha explicat que van descobrir la tortuga entre la xarxa quan van obrir-la per treure el peix.

En l'activitat del “Torna a casa” per l’alliberament de tortugues es van programar exposicions i tallers per a xiquets, a més d'un simulacre de rescat de tortugues perquè tothom conegués què s'ha de fer si es troba una tortuga.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>