ALCANAR

Alcanar registra 800 participants en quatre anys a les accions formatives


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | ALCANAR

13/03/2019

L’Ajuntament d’Alcanar ha iniciat aquesta setmana les accions formatives incloses en el Programa de Competitivitat Empresarial 2019, en els àmbits de la seguretat i salut laboral, habilitats interpersonals i directives, màrqueting i citricultura. L’alcalde d’Alcanar, Joan Roig, ha detallat els objectius del programa i ha destacat que des de l’Ajuntament es fa una aposta ferma per la formació de la ciutadania.

La directora dels serveis territorials de Treball, Afers Socials i Famílies, Rosanna Fatsini, ha destacat durant la presentació la importància de la formació per tal de millorar l’ocupabilitat de les persones i també ha posat de relleu la tasca realitzada des del consistori.

El regidor d’Empresa, Comerç, Indústria i Formació, Jordi Montfort, ha explicat que durant els últims quatre anys, els cursos programats per l’Àrea de Desenvolupament Local de l’Ajuntament han aplegat més de 800 participants i s’ha passat de tres cursos programats el 2015 a més d’una vintena en l’edició d’enguany. Montfort també ha destacat el grau de fidelització dels alumnes.

D’altra banda, el Servei d’Intermediació Laboral de l’Ajuntament ha realitzat més de 1.500 atencions des de la seua creació el 2007.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>