ALCANAR

Alcanar intenta tornar a la normalitat mentre continuen els treballs d’investigació


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet / ACN | ALCANAR

22/08/2017

Els Mossos d'Esquadra continuaran durant dies o setmanes els seus treballs de desenrunament i investigació a la casa de la urbanització Montecarlo d'Alcanar Platja on els presumptes terroristes preparaven els explosius per atemptar a Barcelona. Amb tot, el municipi intenta tornar a la normalitat i poc a poc la majoria de veïns desallotjats poden anar tornant als seus xalets. El conseller de Presidència, Jordi Turull, va visitar aquest dilluns a la tarda l'Ajuntament d'Alcanar on es va reunir amb membres del govern municipal i dels cossos d'emergència. Turull va voler, en nom del Govern, reconèixer “l'exemplaritat” del municipi en tot l'episodi, i va demanarals veïns que tornin a la normalitat el més aviat possible.

L'alcaldessa accidental d'Alcanar, Carme Navarro, ha explicat que alguns veïns poden tornar a casa a dormir malgrat que durant les tasques diürnes dels Mossos d'Esquadra l'hagin d'abandonar, i que només queda una parella reallotjada per l'Ajuntament.

Turull ha mantingut una reunió amb el govern municipal d'Alcanar i els cossos d'emergència de la zona per agrair la seva col·laboració en tot moment, i ha lloat la tasca dels Mossos d'Esquadra, així com de la societat.

Sobre la presència de jihadistes a Alcanar, el conseller va explicar que alguns municipis “els han tingut a prop” però que en tots els casos el comportament de la gent ha estat exemplar.

Turull va acabar la seva visita a Alcanar a la urbanització Montecarlo on, privadament, perquè els mitjans no van poder passar del perímetre de seguretat, va agrair la feina dels efectius d'emergència presents a la zona. Foto ALBERT PASCUAL.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>