L'AMPOLLA

Així van ser els talls del CDR a l'N-340 a Camarles i a l'AP-7 a l'Ampolla


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual / Clara Seguí | L'AMPOLLA

28/03/2018

Després de les més de sis hores de talls a l'N-340 a Alcanar, els Comitès de Defensa de la República de les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona van continuar aquest dimarts a la tarda amb accions conjuntes per aturar el trànsit a l'N-340 entre Camarles i l'Ampolla.

Passades les 17:00 hores, els manifestants va apilonar nombrosos neumàtics que van botar foc mentre reclamaven la llibertat dels polítics empresonats. Així, l'N-340 va quedar tallada durant unes dues hores a l'altura de les instal·lacions del Consorci d'Aigües de Tarragona.

Amb l'arribada de les patrulles antidisturbis, els manifestants van dirigir-se cap a l'AP-7 pel mig de camps de conreu. Mentrestant, els bombers apagaven el foc dels pneumàtics.

Trencant la tanca que separa l'AP-7, els membres de diversos CDR van ocupar l'autopista a l'alçada del kilòmetre 311, i van iniciar una marxa lenta fins al peatge de l'Ampolla. Una ocupació que va afectar el trànsit cap a Barcelona.

Alguns conductors en sentit sud mostraven, alguns cops el seu suport i altres el seu rebuig a aquestes accions.

La majoria dels individus que van participar en aquestes accions de protesta anaven amb les cares tapades. En tot cas, en cap cas van iniciar un enfrontament amb els Mossos d'Esquadra.

Arribats a l'alçada del nucli urbà de l'Ampolla, van abandonar l'autopista i es van dispersar pels carrers del poble. Passades les vuit del vespre, la normalitat va tornar a l'AP-7.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>