LA SÉNIA

Agricultura defensa que la tala a Rafalguerí compleix amb el pla d’ordenació


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | LA SÉNIA

21/06/2019

El Departament d’Agricultura ha assegurat que la tala d’arbres en una finca privada de Rafalguerí, al massís dels Ports, compleix amb el pla d’ordenació vigent. Així ha respòs al grup ecologista Gepec, que va denunciar irregularitats en aquesta tala per vulnerar les indicacions del parc natural.

En una visita a la zona, l’enginyer forestal dels Serveis Territorials d’Agricultura a l’Ebre, Eusebi Casanova, ha negat que l’empresa encarregada de les tasques sigui qui selecciona la fusta, sinó que ho fa el mateix departament.

Els ecologistes assenyalaven en la seva denúncia que l’informe del parc natural determina que és el personal del departament d’Agricultura qui ha de marcar els arbres que es poden talar. Però Casanova ha assegurat que no és necessari ja que el que interessa en aquesta actuació és l’estat general del bosc.

Casanova ha afirmat que la denúncia de Gepec ‘no té cap fonament’ i ha assegurat que l’objectiu de les tasques en aquest espai, propietat del mateix departament d’Agricultura, és ajudar a la regeneració del bosc. // Foto MANOLO VELÁZQUEZ.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>