FLIX

15 anys del primer alliberament de cigonya blanca a Flix


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | FLIX

11/05/2017

La Festa de les Cigonyes de Flix compleix el quinzè aniversari el proper diumenge 14 de maig, amb un programa que commemora el primer alliberament de cigonya blanca a la Reserva Natural de Sebes. Pere Josep Giménez, director de la Reserva Natural de Sebes, ha explicat que aquest cap de setmana és el moment idoni per descobrir aquest espai.

Un dels actes més emotius de la festa és la fotografia familiar amb els nens nascuts a l’any 2016, que reuneix als més petits de la comarca. A banda, durant la festa també es podrà visitar el Centre d’Interpretació del Camí de Sirga i aprofitar per saludar als cavalls de la Camarga. La festa clourà, com cada any, amb l’alliberament simbòlic d’una cigonya.

El cap de setmana també tindrà la vessant esportiva, amb la IV Cursa de les Cigonyes dissabte 13 de maig. L’edició d’enguany comptarà amb dos modalitats de 5 i 10 quilòmetres.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tots contra Catalunya

Anton Monner
HISTORIADOR I CRONISTA DE GANDESA

Polítics de foto. I els carrers?

Dayana Santiago
REGIDORA DE LA CUP DE DELTEBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>