MÓRA D'EBRE

1.500 persones visiten la Ribera d'Ebre amb el Benvingut a Pagès


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. | MÓRA D'EBRE

15/06/2018

Bona acollida a l'aposta per obrir al públic les explotacions agràries de la Ribera d'Ebre, el passat cap de setmana, dins la iniciativa Benvinguts a Pagès, que se celebrava per tercer any consecutiu arreu del país. Gairebé 1.500 visitants, el doble que en l'edició de l'any passat, es van apropar a les explotacions riberenques per conèixer de primera mà el dia a dia i el treball al camp, així com per veure en directe les tasques que fan els pagesos i ramaders, i els seus productes i serveis. Els visitants han descobert camps i varietats de fruita, ramats i obradors, i en alguns casos van poder participar en activitats organitzades, com buscar un tresor enmig de les vinyes, o fer un tast de vins, o degustar carn criada en la llibertat de les muntanyes riberenques i, fins i tot, veure i els més agosarats abraçar animals acabats de nàixer els darrers dies a la comarca.

Però el seguiment no ha estat igual a totes les explotacions, ja que els visitants s'han sentit atrets sobre tots per aquelles explotacions que tenen animals, com la Granja de Flix, o les vaques i bous dels Bordissets de la Rafela i les cabres de la formatgeria Laura, estos dos a Rasquera. Amb tot, el balanç és positiu, ja que contribueix a traure profit del sector agrari de la comarca i el seu producte autòcton. Els pagesos de la Ribera destaquen, a més, que la majoria dels visitants van aprofitar la visita a les explotacions per comprar productes autòctons, una tendència que ha estat generalitzada arreu del país i que ha resultat ser un factor diferencial i positiu respecte a altres edicions del Benvinguts a Pagès.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>