En comú podem canviar-ho tot

"Necessitem un model de país més just, més equilibrat, on els qui més tenen paguin més"


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Jordi Jordan

CANDIDAT D'EN COMÚ PODEM AL SENAT

LA CORRUPCIÓ, l’atur, la pobresa, les desigualtats, la recentralització, la uniformitat, els desnonaments, les retallades, les privatitzacions, els sous baixos... són alguns dels fenòmens que, malauradament, estan a l’ordre del dia en els darrers anys. La gestió neoliberal de la crisi, liderada pel PP, no ha fet més que empitjorar la situació de vida de milers de persones a tot l’Estat i a Catalunya. Una sortida de la crisi que han de pagar els de sempre: les classes mitjanes i populars.

A MÉS, tot això succeeix en un context on queda demostrat que els qui més tenen són els qui estan sortint beneficiats d’aquestes polítiques, augmentant la seua riquesa i patrimoni com mai. I a més a més, ho fan en un moment en què s’està demostrant com defrauden quantitats milionàries en impostos, amagant-los en els paradisos fiscals, tal i com indiquen els famosos Papers de Panamà.

URGEIX, doncs, canviar les coses. Necessitem un model de país més just, més equilibrat, on els qui més tenen paguin més. Amb aquests diners cal recuperar les inversions en sanitat, educació i pensions públiques. Cal posar la fiscalitat al servei de la majoria, i no a l’inrevés. Cal renegociar el deute, auditar-lo, amb una Europa que faci política al servei de la gent, i no només de la banca. Cal també que tota la responsabilitat del dèficit no caigui en els Ajuntaments i en les Comunitats Autònomes, sinó que l’Estat també s’apliqui el cinturó, en l’exèrcit, per exemple, una de les partides que més creix. Cal acabar amb la corrupció i castigar les pràctiques fraudulentes dels grans partits, que han governat durant molts d’any sabent que no hi havia alternativa i que sempre estarien en el poder. PER AIXÒ és important que, en aquesta segona volta de les eleccions, sortim en massa a votar. El PP, segons les enquestes, puja en vots ja que la dreta sempre es mobilitza. Així, cal que plantem cara, que no ens resignem i que fem un vot útil per desallotjar el PP de les Corts (al Congrés són encara la primera força i al Senat tenen, a més, la majoria absoluta, amb el bloqueig que això representa per qualsevol intent reformador).

EN AQUEST MOMENT la candidatura de En Comú Podem, que a Catalunya suma a Podem, Esquerra Unida, Equo, En Comú d’Ada Colau i Iniciativa per Catalunya Verds, s’erigeix com l’alternativa als governs de Rajoy, els quals poden arribar a rebre el suport del PSOE i Ciudadanos en la gran coalició que defensen les elits del país i d’aquests partits, tal i com s’ha vist en aquests últims mesos. Per això, més que mai, necessitem un govern de canvi, de progrés, que possibiliti a Catalunya el referèndum per decidir el nostre futur, però també que acabi amb la corrupció i amb les desigualtats, i que aposti per posar les institucions al servei de la majoria.

EL 20 DE DESEMBRE, En Comú Podem vam guanyar a Catalunya i en molts llocs de l’Estat, aconseguint més de 5 milions de vots. Ara, amb la suma d’Izquierda Unida i el lideratge d’Alberto Garzón a les confluències de progrés, cal que fem un pas més, i definitivament, possibilitem un canvi a l’Estat, desallotjant el PP de les institucions, posant-les al servei de tothom. És l’hora del canvi, és l’hora de fer-ho possible. Entre tots i totes guanyem el futur.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació