Només JUNTS ho farem possible!

"Emprenc aquest repte, gran repte, des del convenciment de ser a la candidatura més transversal i més de país"


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailMònica Sales

NÚMERO 4 DE JUNTS PER CATALUNYA A TARRAGONA I L'EBRE

21-D - JUNTS per Catalunya. Responsabilitat, honor, il·lusió i ganes de guanyar. Guanyar per Catalunya, pel procés, pels anys de ‘lluita’ cívica, de compromís i de fermesa. Guanyar pel president Puigdemont i per l’únic govern que té Catalunya (ara a la presó i a l’exili).

AMB L’ENCÀRREC de ser la número 4 a la demarcació de Tarragona i de representar-hi les Terres de l’Ebre, emprenc aquest repte, gran repte, des del convenciment de ser a la candidatura més transversal i més de país, després de veure com els intents de fer fructificar la llista unitària s’esvaïen amb el pas dels dies, però amb l’esperança clara que la nostra llista, la meua llista, puga aconseguir tots els vots necessaris perquè el molt honorable president de la Generalitat de Catalunya retorne a la institució que representa. I hi arribo, al gran repte, havent sacrificat el partit que a mi em representa, el PDeCAT, i havent ‘perdut’ gent molt vàlida pel camí (que hi és amb la mateixa convicció de sempre, però amb una funció diferent), però sabent que la transversalitat de vegades vol això: veus diverses, colors diversos, matisos diversos i el país com a únic objectiu comú.

SOM MOLTES les persones que, democràticament, hem anat acudint a les urnes els darrers anys per manifestar la nostra voluntat d’esdevenir un poble lliure. I amb la suma dels vots de totes i tots hem pogut confegir un Parlament, ara dissolt injustament, que ha vetllat sempre per l’encàrrec que els ciutadans i les ciutadanes vam fer. Amb coratge, amb fermesa i amb el lideratge del president Puigdemont hem arribat a un punt de no retorn i hem fet saber al món quina és la voluntat de la majoria de catalanes i catalans.

ARRIBEM a les eleccions del 21D després d’esdeveniments diversos, alguns dels quals quedaran gravats per sempre més a la nostra memòria. Hi gravarem les manifestacions festives i cíviques, les concentracions pacífiques, els somriures i les mans entrellaçades i... malauradament hi guardarem també el diumenge 1-O: dignitat davant d’un estat opressor, que impedeix la democràcia i que utilitza la violència sense cap justificació. I la millor resposta que podem donar a aquest primer d’octubre l’hem de fer el proper 21-D. Vots, vots i més vots. Vots contra la violència, vots per la dignitat, vots per l’esperança, vots per la il·lusió, vots per les injustícies, vots pels empresonaments, vots pels exiliats, vots per la gent del passat, vots per la gent del present i, sobretot, vots per la gent del futur.

DES DE JUNTS per Catalunya garantim la transversalitat que sempre ha caracteritzat el procés català per fer realitat la independència i ara per fer front al 155, conscients que ens presentem a les eleccions del 21-D en defensa pròpia. Des de sensibilitats i personalitats diverses, 135 persones, entre les quals m’hi trobo, hem acceptat l’encàrrec de sumar-nos per donar suport al president Puigdemont. Ell sempre ha posat el país primer i, per tant, nosaltres també hem escollit lliurement vetllar pel país, però sense oblidar que la persona que ens ha fer arribat més lluny que mai ara no és entre nosaltres, sinó que és a molts quilòmetres de distància per preservar el govern de Catalunya i continuar actuant com a únic president. Conscients del que li devem som aquí, a Junts per Catalunya.

LA DIGNITAT ens crida. L’economia del nostre país ens crida. Les persones som cridades. Acudim a les urnes de manera massiva i votem. La millor opció? Junts per Catalunya: la llista del president. Sense dubtes.

DEMOCRÀCIA o 155? Democràcia? Doncs ja ho saps: Junts per Catalunya. Puigdemont o Rajoy? Puigdemont? Doncs ja ho saps: Junts per Catalunya. Partit polític o país? País? Doncs ja ho saps: Junts per Catalunya. Més motius? Ens trobem a les places, als actes, als mítings i te’ls dono!Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació