Comunicat davant dels greus fets que estan passant al nostre País

"Demanem a la gent de les Terres de l’Ebre que l’1 d’octubre surti de casa, que es faci veure i que vagi a votar per exercir el dret a decidir, en defensa de la democràcia i de la llibertat"


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailPlataforma en Defensa de l'Ebre

Com tradicionalment és sabut la PDE tenim com a eix central i únic la defensa del Riu, el Delta i el futur de les Terres de l’Ebre en qualsevol circumstància política i durant la nostra trajectòria mai ens hem apartat d’aquest objectiu.

Actualment a Catalunya estem vivint una situació que traspassa el que hem conegut fins ara:

Més de 700 alcaldes processats, institucions intervingudes, autoritats detingudes, fiscals aparentment desbocats, vaixells plens de policies als molls, mitjans de comunicació i empreses registrades policialment, un president de govern central amenaçant de “coses pitjors”…

Tot per evitar que en un Referèndum convocat pel nostre govern, la població catalana puguem decidir el model territorial que volem adoptar.

Entenem que estem vivint una situació molt greu i altament extraordinària on la societat catalana en general i l’ebrenca en particular veiem anul·lats els nostres drets democràtics.

Seguim i seguirem lluitant per la defensa del Riu, el Delta i el futur del territori i demanem a la gent de les Terres de l’Ebre que l’1 d’octubre surti de casa, que es faci veure i que vagi a votar per exercir el dret a decidir, en defensa de la democràcia i de la llibertat.

Visca les Terres de l’Ebre !Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació