ULLDECONA

‘Lo Mascarat’: ‘El Govern treballarà millor per la independència fora de la presó que a la presó’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | ULLDECONA

25/10/2017

El periodista i escriptor ebrenc Toni Muñoz ‘Lo Mascarat’, que actualment viu i treballa a París, ha afirmat aquest dimecres que després de l’1 d’Octubre el govern de Puigdemont s’ha guanyat la confiança i la legitimitat per tirar endavant una declaració d’independència. Amb tot, Muñoz també ha assenyalat que entendria un canvi d’estratègia del govern, i fins i tot una marxa enrere. De fet, ha sentenciat que el govern ho tindrà més complicat per treballar per la independència des de la presó.

‘Lo Mascarat’ ha dit que “és humà tenir por”. També ha apuntat que potser la independència es proclama després de l’aprovació de l’article 155, ja que estaran destituïts dels seus càrrecs i la declaració ja no tindrà validesa jurídica.

L’autor de ‘Soc un fréstec’ també ha explicat com es veu a França l’actual conflicte entre Catalunya i Espanya. ‘Lo Mascarat’ ha remarcat que tots els partits francesos han criticat la repressió policial de l’1 d’octubre.

En la mateixa entrevista a Canal 21 Ebre, Muñoz ha confirmat que ja treballa en dos projectes per continuar les històries i els personatges de ‘Soc un fréstec’. La segona novel·la de ‘Lo Mascarat’ es presenta aquest divendres a Ulldecona.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>