CAMARLES

‘Borealia’, una novel·la de fantasia infantil i juvenil escrita a Camarles


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | CAMARLES

17/04/2018

Isabel Hierro i Javi Araguz són dos escriptors que viuen a Camarles, i que acaben de publicar ‘Borealia’, una novel·la infantil i juvenil que ha editat Astronave, la nova marca de Norma Editorial. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, els autors han explicat que el llibre tracta la història d’una xiqueta de 13 anys que es muda amb la seua família a Borealia, un poble en què sempre passen coses estranyes: la gent desapareix sense deixar rastre; hi ha persones que poden parlar amb els morts; hi ha terratrèmols, i tothom està enganxat a un videojoc.

Javi Araguz i Isabel Hierro, que són parella més enllà de la literatura, tenen una gran experiència en el món de la ficció i la fantasia. Entre d’altres, han escrit altres llibres juvenils com ‘El Mundo de Komori’ o ‘La estrella’. Ara, aquesta novel·la escrita a quatre mans ha estat un encàrrec directe de l’editorial.

Les il·lustracions de ‘Borealia’ són de Lucía Benavente, a qui van plantejar que fes uns dibuixos que recordessin una sèrie d’animació. De fet, ja els han començat a parlar de fer una sèrie, a partir d’aquest llibre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>