TORTOSA

‘Ales negres sobre Tortosa’, nova ruta de memòria històrica


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

12/04/2018

Tortosa tindrà a partir d’aquest dissabte una nova ruta guiada al voltant de la memòria de la Guerra Civil. Es tracta de la ruta ‘Ales negres sobre Tortosa’, que ha organitzat l’empresa de guiatges turístics Terra Enllà. L’itinerari s’inicia al refugi antiaeri número 4, finalitza davant del monument franquista de la Batalla de l’Ebre i, al marge dels espais històrics, també pararà atenció sobre l’impacte de la propaganda i les cròniques dels corresponsals de guerra. Per això, la ruta s’ajuda d’imatges, vídeos, àudios, documents i premsa de l’època.

A banda, Terra Enllà és una de les promotores l’acte de la ciutadania per commemorar els 80 anys dels bombardejos sobre Tortosa, aquest diumenge 15 d’abril a partir de les 12 del migdia al costat del pont Roig. Una altra de les entitats convocants és Amics i Amigues de l’Ebre, que també està organitzant un congrés internacional sobre la Batalla de l’Ebre, entre el 28 de setembre i el 7 d’octubre.

De fet, la nova ruta ‘Ales negres sobre Tortosa’ també s’ha fet en col·laboració amb Amics i Amigues de l’Ebre, pensant en el congrés internacional d’enguany.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>