L’handbol ampostí perd amb bones sensacions

Míriam Gavaldà | AMPOSTA

16/01/2018

CH Amposta 27 - 29 La Salud Tenerife

Canvi d’actitud de les noies de Mateu Castellà que tot i perdre el partit van mostrar una altra cara amb més intensitat en defensa. La primera part del partit va donar avantatge al Tenerife amb diferències de fins a quatre gols, anant al descans amb un marcador de 14 a 17. El partit es va igualar a la segona part arribant fins i tot a avançar-se al marcador. Però finalment les tinerfenyes es van imposar per dos punts. L’entrenador ampostí, Mateu Castellà, va alabar l’actitud de l’equip i va animar les jugadores a seguir en aquesta línia.

Castellà va assegurar que l’equip està molt renovat i que encara hi ha peces per encaixar, en referència a noves jugadores.

El proper partit de les ampostines serà fora de casa contra el Mislata, tercer classificat de la categoria. En paraules de Castellà ‘si l’equip segueix creient en aquesta idea segur que tirarem endavant’.