AMPOSTA

L’alcalde d’Amposta, resignat amb l’acord sobre l’N-340


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

06/09/2017

Adam Tomàs ha afirmat aquest dimecres que la proposta de la Generalitat per acabar amb la sinistralitat de l’N-340 no és la que s’esperava des del territori. L’alcalde d’Amposta ha evitat rebutjar frontalment l’acord que dilluns va presentar el conseller de Territori als representants del món local, però ha recordat que els municipis afectats per l’N-340 demanaven la gratuïtat de l’autopista AP-7.

En aquest sentit, Tomàs ha plantejat els diversos dubtes que ha generat aquesta proposta, com ara l’afectació del desviament de camions al tram ebrenc de l’AP-7, que només té dos carrils. De la mateixa manera, s’ha preguntat què passarà amb les rotondes i la línia contínua de l’N-340.

Quant a la possible aplicació d’una vinyeta, la tarifa plana per poder circular per totes les autopistes del país, Tomàs ha recordat que Esquerra fa temps que la porta al seu programa electoral.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>