TARRAGONA

L’alcalde de Tarragona condemna “l’excés de violència policial”


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



GM. / TAC12 | TARRAGONA

05/10/2017

L’alcalde de Tarragona, el socialista Josep Fèlix Ballesteros, va contestar dimecres les crítiques que ha rebut per la seua actuació durant el referèndum de l’1 d’octubre i durant les càrregues policials. L’alcalde de Tarragona va voler condemnar amb tota la contundència l’actuació policial, i va dir que va haver una violència “excessiva” i “innecessària”. També va afirmar que durant l’1-O va fer un seguiment de la situació i que va exercir d’alcalde.

A més, Ballesteros també va condemnar les paraules del PP al Congrés, i va assegurar que ni a Tarragona ni a Catalunya no hi ha nazis. Davant de la situació actual, va tornar a apostar pel diàleg i, de fet, va comparèixer amb una cartell on es podia llegir ‘Parlem’.

D’altra banda, Ballesteros va assegurar que la dimissió del tinent d’alcalde Josep Maria Prats, d’Unió Democràtica, no posa en perill l’estabilitat municipal. De fet, el mateix regidor d’Units per Avançar ha dit que garantirà l’estabilitat i la viabilitat dels projectes de ciutat des de l’oposició. Prats ha sentenciat que no podia continuar al govern amb algú que es nega a condemnar la violència de l’1 d’octubre, en referència al PP.

Després de la sortida de Prats, a Tarragona el PSC governa la ciutat amb el PP en minoria.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>