TORTOSA

L’Escola d’Art i Disseny obre les portes als seus tallers amb “Alumne per un dia”


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

15/09/2017

Després de l’èxit aconseguit l’any passat, l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona a Tortosa va repetir aquest dijous l’activitat “Alumne per un dia”, una jornada de portes obertes. La directora del centre, Pilar Lanau, ha explicat que l’objectiu no era només donar a conèixer les instal·lacions sinó també l’àmplia oferta artística que s’ofereix a tot tipus de públic amb la participació gratuïta en tallers sobre pintura, gravat, ceràmica o impressió 3D.

Lanau també ha volgut remarcar que a l’Escola d’Art no només es treballa l’art de la pintura o la ceràmica, sinó que cada vegada tenen més pes els llenguatges i instruments propis del segle XXI.

Jaume Martínez, que va participar en la iniciativa d’Alumne per un Dia, va valorar molt positivament l’experiència. Enguany, l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona a Tortosa ofereix 27 cursos trimestrals i monogràfics que es començaran a impartir el dia 19 de setembre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>