L'AMETLLA DE MAR

L’Ametlla de Mar vol protegir la costa de futures edificacions


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | L'AMETLLA DE MAR

13/03/2018

L’Ametlla de Mar ha fet un pas més per preservar la costa de properes edificacions. L’Ajuntament ha aprovat una modificació del pla urbanístic que ja inclou els espais del Bon Repòs, del Port Olivet i d’Artilleria, després que quedessin fora d’ordenació per buscar un acord amb els propietaris.

L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, ha recordat que es tracta d’un pas més per normalitzat la situació urbanística de la població.

Amb l’aprovació d’aquesta modificació del pla urbanístic, el consistori preveu protegir la costa de futures edificacions.

La modificació del Bon Repòs elimina el solar on s’hi havien de construir apartaments i guanya en zona verda. I en el cas de Port Olivet i Artilleria, es busca conservar els espais amb una qualificació rústica. Des de l’Ajuntament caldrà arribar a un pacte amb els propietaris dels sectors.

ERC, Compromís per la Cala i Plataforma Calera van aprovar la modificació i només el PDeCAT es va abstenir, justificant el seu vot per no participar en les negociacions.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>