BENIFALLET

L’Ajuntament de Benifallet aprova la compra del magatzem de la SAT


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | BENIFALLET

10/10/2017

L’Ajuntament de Benifallet ha aprovat en un ple extraordinari la compra del magatzem de la Societat Agrària de Transformació (SAT). Es tracta d’un edifici de gairebé 1.800 m2 situat al centre del poble i a la vora del riu, que tindria un cost de 195.000 euros i que s’inclouria en el pla d’ajust del període 2017 a 2027. L’alcaldessa de Benifallet, Mercè Pedret, ha explicat que es tracta d’un acte de responsabilitat i d’una decisió molt meditada.

El magatzem es destinaria a un ús social i lúdic, ja que actualment a Benifallet no hi ha cap lloc cobert on fer festes majors ni tampoc instal·lacions esportives per als més menuts.

La compra del magatzem es va aprovar amb els vots favorables del grup municipal de la Candidatura de Progrés i amb l’abstenció d’ERC. Ara s’ha de transmetre aquesta decisió a la Generalitat i serà cap allà al mes de març quan se sabrà si s’ha pogut adquirir.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>