AMPOSTA

L’Ajuntament a la butxaca amb la nova APP Ciutat d’Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

16/04/2018

Els problemes que ocorren a la ciutat i els avisos que fa l'Ajuntament són algunes de les coses que permet des d'aquest dilluns la nova aplicació per a mòbil de l'Ajuntament d'Amposta anomenada "APP Ciutat d'Amposta".

L'alcalde, que ha presentat l'app als mitjans de comunicació acompanyat del regidor de Noves Tecnologies, Pau Cid, ha destacat l'apartat d'incidències que es podran enviar directament a l'Ajuntament per poder solucionar-se ràpidament.

En aquesta aplicació es podrà sentir en directe la ràdio municipal, accedir a les notícies o contactar directament amb el consistori per resoldre dubtes o suggerir millores, a banda de poder participar en enquestes.

Des de la regidoria de Noves tecnologies es vol destacar el fet de centralitzar totes les necessitats que la ciutadania pot tenir en una única aplicació, evitant així el desconcert de no saber on dirigir-se.

La nova aplicació ha estat durant els últims mesos en proves. L'aplicació 'APP Ciutat d'Amposta' es pot descarregar des de dispositius Android i IOS.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>