MÓRA LA NOVA

L’ANC alerta d'un macro procés que atempta contra la democràcia


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | MÓRA LA NOVA

16/12/2017

El vicepresident de l’ANC, Agustí Alcoberro, ha denunciat l’escalada repressiva que en els últims mesos s’està duent a terme contra centenars de persones a Catalunya. Alcoberro parla d’un macro procés que atempta contra la democràcia. Són declaracions que ha fet aquest dissabte a Móra La Nova on s’ha reunit el secretariat nacional de l’ANC en ple ordinari.

Els membres de l’ANC s’han concentrat davant del Pavelló Municipal per reclamar la llibertat dels presos polítics, exactament dos mesos després de que el fins fa poc president de l’ANC, Jordi Sánchez, i el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, fossin empresonats. Alcoberro ha mostrat el seu convenciment de que el 21-D hi haurà majoria independentista a les urnes.

Durant la reunió s’ha aprovat que el 18 de febrer de 2018 tindrà lloc l’Assemblea General per decidir el full de ruta i organitzar les eleccions al secretariat nacional. Segons Alcoberro hi haurà renovació del Secretariat Nacional abans de Setmana Santa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>