TORTOSA

L’ANC Terres de l’Ebre escalfa motors per l’11-S


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

23/08/2017

L’ANC Terres de l’Ebre ha desplegat tota la seva maquinària per aconseguir el màxim de participació en la manifestació de l’11 de Setembre a Barcelona. De fet, ja estan immersos en la venda de samarretes, altres productes de merchandising i tiquets per omplir autobusos. Tot i que és ara quan començarà el gran volum de vendes, el coordinador de l’ANC a l’Ebre, Manel Alves, ha explicat que han notat que enguany la gent està més animada i que és molta la gent ja ha comprat la samarreta del SÍ que s’ha dissenyat per l’ocasió.

Alves ha explicat que la samarreta per la Diada d’aquest 2017 té un caràcter commemoratiu i s’ha mostrat convençut que serà la última.

Alves també ha recordat que en l’acte de l’Onze de Setembre es dibuixarà un signe positiu a la cruïlla entre el passeig de Gràcia i el carrer Aragó.

El coordinador de l’ANC a les Terres de l’Ebre també ha assegurat que malgrat els actes del govern de l’Estat el referèndum de l’1 d’octubre se celebrarà.

Un dels punts de venda de samarretes i tiquets que ha habilitat l’ANC es troba a les galeries Franquet de Tortosa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>