TORTOSA

L’ACA invertirà 32 milions en actuacions de sanejament a les Terres de l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

01/09/2017

L’Agència Catalana de l’Aigua invertirà 32 milions d’euros en 17 actuacions a 13 municipis de les Terres de l’Ebre fins a l’any 2021. Així ho ha avançat el director de l’ACA, Jordi Agustí, en el transcurs de la inauguració de l’exposició “500 depuradores. El model de sanejament pioner a Catalunya”. Una mostra que analitza l’evolució del país a partir de l’entrada en servei dels diversos sistemes de sanejament i quins són els reptes futurs, i que es pot veure al Museu de Tortosa. Agustí ha explicat que actualment ja es dóna servei al 97’1% de la població i que en els propers anys s’invertiran 1.000 milions d’euros per assolir el 100% un cop l’ACA ha recuperat la seva capacitat inversora.

Les actuacions pendents de realitzar s’impulsaran aprofitant l’estructura com a prestadors de serveis dels consells comarcals.

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha aprofitat l’ocasió per anunciar l’inici de les obres de la depurada al barri de Sant Rosa, a Bítem, i també l’entrada en servei en breu de la depuradora de Vinallop.

Bel també ha recordat que actualment s’està treballant en la xarxa de sanejament de les aigües dels Reguers, una actuació llargament reivindicada. Foto ACA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>