L'AMETLLA DE MAR

Los Xics Caleros s’acomiaden per falta de participació


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | L'AMETLLA DE MAR

02/02/2018

La primera colla castellera de les Terres de l’Ebre, Los Xics Caleros, es dissol per falta de participants. La secretària de la colla, Eva del Amo, ha assegurat que la poca tradició castellera al territori ha estat una de les causes per les quals la colla no ha acabat de consolidar-se.

Durant l’últim any, la participació en els assajos va decaure i es va decidir fer una aturada d’uns mesos, fins que en l’última assemblea de socis es va votar per la dissolució. Ara, els castellers de l’Ametlla de Mar preparen una diada de comiat, tot i que ells no actuaran per manca d’efectius.

Los Xics Caleros van ser la primera colla admesa en formació per la junta del Centre de Colles Castelleres de Catalunya a finals del 2012 i un any després van passar a ser membre de la Coordinadora. Amb només el primer any, la colla va descarregar més de 35 castells de sis pisos.

Després de cinc temporades, los Xics Caleros s’acomiaden sense previsió de renéixer en un futur.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>