TORTOSA

L'oficina de Tortosa de la nova Agència de Tributària de Catalunya obrirà dimarts


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

01/09/2017

El secretari d’Hisenda, Lluís Salvadó, ha visitat aquest divendres les instal·lacions de la nova oficina territorial de l’Agència Tributària de Catalunya (ATC) a Tortosa. La visita s’emmarcava en la fase final del desplegament territorial de la nova Hisenda catalana, que es iniciar ara fa 18 mesos, i que ha de culminar el proper 4 de setembre amb l’entrada en funcionament de les 19 noves oficines de l’Agència Tributària arreu del país. En el cas de Tortosa, com que dilluns és festiu amb motiu de la Cinta, la nova oficina obrirà portes el dimarts, 5 de setembre.

El desplegament territorial de l’ATC forma part de l’estratègia de creixement de l’Agència i respon a la voluntat del Govern de la Generalitat de preparar l’administració tributària catalana per a l’assumpció de les plenes competències fiscals.

Salvadó ha destacat que l’oficina de Tortosa serà la finestra tributària de referència a les Terres de l’Ebre. Amb tot, també hi haurà una antena de l’Agència Tributària a Móra d’Ebre. Els objectius, ser més propers als contribuents, ser més eficaços en la gestió, i millorar la lluita contra el frau fiscal. Han acompanyat Salvadó el delegat de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, i l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel.

La nova oficina de l’Agència Tributària de Catalunya a Tortosa està ubicada a la plaça Corona d’Aragó, al barri de Ferreries.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>