EL PERELLÓ

Localitzen dos gosseres il·legals i tres finques particulars amb gossos en mal estat al Baix Ebre i la Ribera d'Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



ACN | EL PERELLÓ

29/08/2017

Una investigació dels Mossos d'Esquadra ha permès localitzar al Baix Ebre i a la Ribera d'Ebre dues gosseres il·legals que acollien animals en mal estat, i tres finques particulars més on també hi vivien gossos en males condicions higièniques i sanitàries. La Policia ha denunciat fins a cinc persones per infraccions de la Llei de protecció d'animals. En tots els casos, els agents van comprovar com en diverses finques de la comarca, dues de les quals eren utilitzades com gosseres il·legals, els propietaris tenien gossos sense aigua i menjar. En algun cas, també es va detectar que els animals no tenien cap lloc on resguardar-se, havent d'estar al sol a temperatures extremes.



Els Mossos van trobar fins a 49 gossos a les dues gosseres il·legals, i 22 més a les altres tres finques particulars. Per aquests fets, s'ha denunciat administrativament als propietaris de les finques per infracció de la Llei 2/2008 de protecció d'animals. Les actes, que van ser elevades als serveis territorials de Territori i Sostenibilitat, preveuen sancions econòmiques des de 401 fins a 2.000 euros.

La investigació dels Mossos d'Esquadra va començar fa quatre mesos, a finals d'abril, a una finca del Perelló on es va trobar un gos en mal estat. Un mes després, en una finca de l'EMD de Bítem, a Tortosa, es van trobar fins a vint gossos en males condicions, i el 19 de maig es va trobar un altre gos en una finca de Tortosa. Recentment, el passat 16 d'agost es va tornar a actuar a la finca de Bítem ja que el propietari no havia millorat adequadament les condicions dels seus gossos.

El 28 de juny i el 14 d'agost també es van localitzar dues gosseres il·legals en finques de Miravet, on tenien 40 gossos sense aigua i menjar, i a Alfara de Carles on hi havia nou gossos en condicions sanitàries pèssimes.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>