CAMARLES

Lo Balcó de Camarles per als 'runners' de muntanya

Albert Pascual / Emilio Zaragoza | CAMARLES

03/07/2017

Lo Balcó del Delta de Camarles no va defraudar i prop de 260 runners ebrencs van participar en aquesta cursa nocturna, una prova clàssica dins el calendari del running series. Per aprofitar la fresca, els organitzadors van complementar la prova esportiva amb una botifarrada i festa.

També va destacar la presència de corredors habituals del Circuit de Curses per Muntanya, que a més, van guanyar tant en categoria masculina com femenina la cursa dels 10.000 per Camarles i el Lligallo. Així en homes el triomf va ser per Lluisma Mas, i en dones, per a la corredora local Marta Paulino.

Des de l'organització es van mostrar molt satisfets per aquesta participació tenint en compte la falta de costum a l'asfalt que poden tenir els corredors de muntanya.

A partir d'ara el calendari queda en pausa fins al setembre quan se celebraran els 10km de la Cala.