TORTOSA

Llum verd al Pla d’Actuació Comarcal per millorar la gestió del Consell del Baix Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

21/02/2018

El Consell d'Alcaldes del Baix Ebre ha donat llum verd al Pla d'Actuació Comarcal per al quadrienni 2018-2021 del Consell Comarcal, un programa que estableix els serveis, les activitats i les obres que s'han de dur a terme en l'àmbit de les competències assignades.

El PAC és un full de ruta per a l'acció política i tècnica de la institució per millorar el model de gestió existent, segons que ha explicat la presidenta comarcal Sandra Zaragoza qui també ha apuntat algunes de les 140 actuacions que fan referencia a serveis, obres i activitats existens que s’han de millorar o implementar.

El PAC està configurat per 140 actuacions que fan referència a serveis, obres i activitats existents o que s'han de millorar o bé implementar.

Un cop aprovat el PAC pel Consell d'Alcaldes, serà el ple de la Corporació Comarcal qui previsiblement aprovarà de manera definitiva el Programa en el ple ordinari de març.

La Llei de l'Organització Comarcal de Catalunya determina que els consells comarcals han d'elaborar un Programa d'Actuació Comarcal (PAC) que ha d'incloure serveis, activitats i obres que han de dur a terme, la manera d'acomplir-los, els mecanismes de coordinació amb els municipis i la previsió dels recursos necessaris per a finançar les actuacions.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>