TORTOSA

Lluisma Mas i Sandra Burgués guanyen la cursa de la UEC

Albert Pascual | TORTOSA

30/05/2017

Dissetena edició de la Cursa de la UEC Tortosa, nova prova dins el calendari de curses per muntanya de les Terres de l'Ebre. Una prova on en conjunt van participar 200 corredors a les variants junior, cadet, marxa curta i llarga dels quals 100 van recórrer el circuit de 23 kilòmetres de la cursa absoluta que presentava un perfil aparentment senzill però exigent en alguns moments.

Puntualment a les nou del matí, el centenar de corredors van iniciar la cursa que passaria per alguns dels racons més interessants de les muntanyes pròximes a Tortosa: la Cova del Garrofer, el Coll de l'Alba o la Pedrera de la Cinta. Un recorregut que vol servir per a ensenyar a la gent diferents opcions per a fer esport prop de casa.

A la cursa van participar els líders del circuit, Lluisma Mas, i Eva Llobet. De fet en categoria absoluta en homes, Lluisma Mas va guanyar per sobre de Pau Vila i Vicent Herrera completant el recorregut en 2 hores i 4 minuts.

Pel que fa a la categoria absoluta femenina, Sandra Burgués va pujar al més alt del calaix en acabar la prova en 2:34:52, seguida de la líder del circuit Eva Llobat a un quart de diferència, i tercera Àngels Centelles.