CAMPREDÓ

Lluisma Mas i Sandra Burgués guanyen la Cursa de les II Torres

Albert Pascual | CAMPREDÓ

12/01/2016

Campredó va viure la primera cursa de muntanya de l’any amb la setena edició de la Cursa de les II Torres, la primera del circuit ebrenc. A la cursa principal se li van sumar la tercera cursa del canicrós, que forma part del primer circuit de curses amb gossos de les Terres de l’Ebre, i la marxa no competitiva. A la jornada van participar en total 305 persones.

La principal novetat ha estat la cursa cadet per a joves d’entre 15 i 17 anys.

Pel que fa a la carrera amb 158 corredors i 21 kilòmetres, les tres primeres posicions en categoria absoluta masculina van ser per Lluisma Mas del Club Patxanguerus d’Alforja amb un temps de 1.54.58, Javier Heras del Centre Excursionista Serres de Mestral amb 1.55.09, i Ahmed El Qayed que va entrar dos minuts després.

En la categoria femenina la guanyadora va ser Sandra Burgués del Trail Roquetes amb un cronòmetre de 2.23.28. Burgués és la vigent campiona femenina de les Curses per la Muntanya i defensa el títol. En segona posició va entrar Marta Paulino del BBT Montbike, i tercera Estefania Guinovart del Patxanguerus d’Alforja.

En la competició de canicrós participaren 35 persones i els seus gossos que van córrer durant 9 kilòmetres. La victòria en categoria absoluta masculina va ser per a Joan Lluís Fernández de BTT Montbike. En dones la guanyadora va ser Bea Sáez del mateix equip.

La pròxima prova del calendari serà la setena Cursa del Pastisset de Benifallet el pròxim diumenge 24 de gener.