DELTEBRE

Lluís Soler: “Aniré a declarar en tota tranquil·litat, no fem res dolent”


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | DELTEBRE

18/09/2017

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha afirmat que el proper 25 de setembre, a les 11 hores, anirà a declarar davant la Fiscalia de Tarragona amb tota tranquil·litat. Soler, així com l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, i el de la Ràpita, Josep Caparrós, han rebut la citació per declarar a fiscalia per la seva participació en el referèndum de l’1-O. Soler ha afirmat que no han fet res de dolent, només defensar el dret a decidir de la ciutadania i que com a alcalde farà tot el possible perquè els veïns de Deltebre puguin votar l’1-O.

Divendres també es va conèixer que el Fiscal General de l’Estat, José Manuel Maza, havia ordenat a la Fiscalia Superior de Catalunya i al Tribunal Suprem que es citessin a declarar en qualitat d’investigats els alcaldes que col·laboren amb l’1-O i que tenen la condició d’aforats ja sigui perquè són diputats al Parlament o al Congrés, com és el cas de l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel. Foto MÒNICA SALES, a Twitter.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>