SANT CARLES DE LA RÀPITA

Lluís Salvadó (ERC): ‘Ara hem de tenir més cap i menys passió’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | SANT CARLES DE LA RÀPITA

19/01/2018

Lluís Salvadó ha afirmat que el bloc sobiranista necessita “més cap i menys passió” en aquesta nova legislatura. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, el diputat ebrenc d’Esquerra ha remarcat que cal actuar amb “molta intel·ligència” per intentar recuperar el màxim d’institucions del país. Salvadó ha afirmat que intentaran trobar una fórmula per investir Carles Puigdemont, però ha avisat que no sempre serà possible restituir tot el govern català. De fet, ha posat l’exemple del vicepresident Oriol Junqueras, encara a la presó.

Salvadó s’ha mostrat partidari d’evitar la repetició de les eleccions, perquè seria un “fracàs”. I més encara, quan hi ha una majoria independentista.

A banda, Salvadó ha alertat que l’Estat espanyol està buscant excuses per seguir aplicant l’article 155, després de la derrota electoral del bloc unionista. El diputat republicà ha advertit que “Madrid té moltes ganes de no aixecar el 155”, i per tant cal actuar amb “intel·ligència” .

En clau territorial, Salvadó ha dit que una de les primeres coses que farà com a diputat quan hi hagi un nou conseller de Governació serà impulsar la creació de la Mancomunitat de les Terres de l’Ebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>