DELTEBRE

Lleida canta al Delta acollirà més de 1.000 cantaires a Deltebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | DELTEBRE

17/04/2018

El pròxim 29 d'abril, Deltebre serà la seu de la trobada de cantaires d'arreu de Catalunya. Així, sota el nom de "Lleida Canta al Delta", més de 1.000 persones, de 42 corals diferents representant 17 comarques, interpretaran cançons com ara el Carrilet de La Cava i els Segadors en diferents localitzacions del municipi. La jornada es planteja com una oportunitat per donar a conèixer l'essència de Deltebre i per gaudir de la mateixa interpretació de més d'un centenar de cançons que es cantaran al llarg del dia.

"Lleida canta al Delta" començarà amb un assaig de cant comú al pont Lo Passador, on es concentraran, per primera vegada, totes les corals. A partir d'aquí, i en diferents grups, els cantaries es desplaçaran a diferents llocs del municipi per realitzar més interpretacions, i finalment, una cantada en comú a la Finca Bombita.

En total es preveu que unes 1800 persones, entre cantants i familiars s'aplegaran a Deltebre l'últim diumenge d'abril.

Des de la Coral Maristes de Montserrat es destaca com aquesta novena edició del projecte "Lleida Canta" aplega la voluntat de treure els cants fora del seu lloc habitual.

L'esdeveniment està organitzat per l'Ajuntament de Deltebre, la Federació Catalana d'Entitats Corals, la Coral de Maristes de Montserrat i la Societat Musical Espiga d'Or.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>