MÓRA D'EBRE

Litterarum porta a l’escenari “Les passions de la Menestrala” de Francesca Aliern


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailCinta Bonet | MÓRA D'EBRE

03/05/2017

La Fira del Llibre Ebrenc portarà a Móra d’Ebre més de 30 autors els propers 26, 27 i 28 de maig. A més, les llibreries Bassa de Móra d’Ebre, Viladrich de Tortosa i Guaix d’Amposta posaran a la venda més de 2.500 títols en una carpa de 500 metres quadrats. Una de les novetats destacades d’aquesta edició és l’estrena de la samarreta amb la definició del mot ebrenc. La directora de la Fira del Llibre Ebrenc de Móra d’Ebre, Montse Pineda, ha explicat que es tracta d’una acció amb la qual es vol socialitzar el mot entre les persones que tinguin el sentiment de pertànyer al territori.

Una altra de les novetats d’aquesta edició és Tast_VInent, una sessió de presentació breu d’espectacles literaris que tenen la literatura i el vi com a eix central. L’activitat es combinarà amb la mostra Litterarum et Vinum.

Pel que fa a la 10a edició de Litterarum, destaca “Les passions de la Menestrala”, creat pel director ebrenc Valer Gisbert a partir de l’obra de l’escriptora de Xerta, Francesca Aliern. Gisbert ha destacat que serà una història d’abans amb elements d’ara, que farà passar l’espectador del somiure al plor.

També s’hi podran veure “Dunes”, amb Montse Castellà i Laura Borràs, inspirat principalment en l’obra de Zoraida Burgos; i “La casa de la memòria”, creada també per Valer Gisbert a partir de textos d’Artur Bladé per redescobrir d’una manera diferent l’Arxiu Comarcal de la Ribera d’Ebre. Com a espectacle de cloenda, s’ha triat “Sense pistola”, la creació signada pels ebrencs Artur Gaya, Laia Oliveras, Paco Prieto i Kike Pellicer que recupera i musica poemes de l’obra Bes Nagana d’Enric Casasses. Foto LITTERARUM.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>