TORTOSA

L'hivern més plujós dels últims nou anys, menys a l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailAlbert Pascual / ACN | TORTOSA

13/03/2018

L'hivern que està a punt de finalitzar ha estat el més plujós dels darrers nou anys, tot i que la precipitació ha estat força irregular, segons el Servei Meteorològic de Catalunya. A les Terres de l'Ebre però, s'ha recollit força menys precipitació que la mitjana catalana, en la línia de la primavera, estiu i tardor passats.

Pel que fa a les temperatures, ha estat normal a la major part del territori, tot i que ha estat càlid a punts de l'Ebre. Per mesos, el gener ha estat més aviat càlid però el febrer marcadament fred.

Pel que fa a l'Ebre, veuen com aquests dies aixa amb més cabdal. Al seu pas per Tortosa avui marcava una mica més de 3 metres i 766 m³/s. Per exemple durant el mes de febrer, la mitjana va ser de 2,35 metres i 524 m³/s, i l'any passat, la mitjana de tot l'any va ser d'una alçada d'1,13 metres i només 156 m³/s.

Pel que fa als embassaments, les pluges i nevades Ebre amunt beneficien al pantà de Riba-roja que està al 95,78%.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>