SANT ILDEFONS

L'expulsió de Paxu trastoca la Rapitenca


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | SANT ILDEFONS

05/03/2018

UE Sant Ildefons 4 – 0 Rapitenca

Amb una Rapitenca que fins el minut 28, i amb 11 jugadors al terreny de joc donava la cara, amb igualtat en jugades i tenint clares ocasions per marcar un gol, no va aconseguir superar els de Sant Ildefons. Tot i la derrota, la Rapitenca va destacar pel seu joc directe. Fins l’expulsió de Paxu, el partit va estar igualat, i participatiu pels dos equips.

A partir del minut 28, l’expulsió de “Paxu” amb doble groga, canviava el panorama del partit decantant-se pels locals. L’expulsió va provocar que els de Sant Ildefons tinguessin la pilota molt més que els ebrencs. El desgast físic que suposava jugar amb un menys a l’equip va fer que la Rapitenca no aconseguís remuntar. La Rapitenca no posava les coses fàcils als de Sant Ildefons. A la represa del partit, un xut llunyà d’Ivan Garcia fa pujar l’1-0 que trencava la igualtat inicial. Poc després, Saban ampliava el resultat per als locals. La segona part va destacar pel bon joc dels ebrencs, amb uns jugadors ben situats, però que no van poder evitar la golejada.

Finalment, al minut 92, Adri del Sant Ildefons marcava el definitiu 4-0.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>