ULLDECONA

Levy afirma que Castells és l’opció de portar la veu de l’Ebre al Parlament


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | ULLDECONA

27/11/2017

El Partit Popular de Tarragona va presentar dissabte al deltebrenc Tomàs Castells com a candidat de les Terres de l’Ebre. Va ser en un acte a l’Ermita de la Pietat d’Ulldecona i amb la presència de la vicesecretaria d’Estudis i Programes i número 2 del PP per Barcelona, Andrea Levy, qui va destacar que Castells, que ocupa el número 2 per Tarragona, es troba en una posició de destacada de la llista per tal de portar la veu de la gent de les Terres de l’Ebre al Parlament.

En la mateixa línia es va pronunciar el president provincial i cap de llista per Tarragona, Alejandro Fernández, qui va assegurar que el PP mostrava el seu arrelament al territori sent l’únic partit que presenta un candidat de les Terres de l’Ebre en posició de sortida. Fernández va dir que l’única excepció podria ser Lluís Salvadó, número 3 per ERC a Tarragona, a qui li ha retret la seva actuació com a secretari d’Hisenda.

Per la seva part, Castells va avançar que des del PP es farà una campanya en defensa dels valors ètics de la societat que, assegura, s’han perdut en els darrers temps a Catalunya.

Pel que a qüestions d’aigua i la regressió del delta de l’Ebre, Tomàs va dir que el PP continua apostant per l’obra dura com a solució.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>