TORTOSA

Les “microhistòries” de la gent reconstruiran la Batalla de l'Ebre en els 80 anys


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

01/12/2017

Els organitzadors del congrés internacional que l'any que ve reconstruirà la Batalla de l'Ebre, quan es compleixen 80 anys del seu final, volen utilitzar el certamen per salvar i donar a conèixer les “micro-històries” de la gent i dels pobles de les Terres de l'Ebre que encara no s'han explicat d'un dels conflictes més bàrbars i durs de la Guerra Civil espanyola. Així ho ha explicat Marc March, el president d’Amics i Amigues de l’Ebre, un dels organitzadors.

El catedràtic d'Història Contemporània i degà de la Facultat de Lletres de la URV, Josep Sánchez Cervelló, ha remarcat que la història de la Batalla de l'Ebre va ser “perversa” amb un territori on es va destrossar tot i que va haver de començar de zero.

El congrés es farà a l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa durant dos caps de setmana consecutius, del 28 al 30 de setembre i del 5 al 7 d’octubre del 2018 però també s'hi enllaçaran totes les activitats relacionades que es facin al territori durant l'any que ve.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>