AMPOSTA

Les ramaderies de l’Ebre s’agrupen per demanar un pla estratègic


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

08/02/2018

Les 10 ramaderies del territori, un sector tocat de mort si no es comença a revertir la situació, han decidit impulsar l’Associació de Criadors de Brau de les Terres de l’Ebre. El ramader Paco Palmer Margalef, que es perfila com a nou president de l’entitat, ha dit a Canal 21 Ebre que la nova associació busca crear una marca per vehicular productes culturals, turístics i alimentaris al voltant dels bous, tant al Parc Natural del Delta com al Parc Natural dels Ports. En aquest sentit, la nova entitat planteja la necessitat d’un pla estratègic per al sector.

Segons Palmer, el pla estratègic del sector hauria d’estar enllestit en un any. De fet, es veu com un camí que permet els ramaders fugir de polèmiques sobre els correbous, i fer créixer el sector. Tot seguit, un dels principals objectius de la nova entitat és vincular-se a la Reserva de la Biosfera, com s’ha fet en altres llocs d’Europa. L’exemple més clar a seguir és el cas de la Camarga francesa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>