AMPOSTA

Les primeres cases de Poble Nou s’obren pel festival Art Als Patis


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

06/03/2018

Les cases de Poble Nou del Delta, es convertiran, el pròxim 17 de març, en els escenaris de la primera edició del festival Art als Patis. Durant vuit hores sense interrupció, els patis de sis cases rurals s'ompliran de textos de Shakespeare, de la poesia d'Antonio Machado, del jazz i el dixie, pallassos, del circ, o de contacontes d'estil japonès, totes propostes de petit format en un programa especialment encarat al públic familiar.

Per a l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, conjugar cases rurals i oferta cultural és un element fonamental de promoció del poble.

El festival, amb 7.000 euros de pressupost, ha estat possible gràcies al fet que l'Ajuntament d'Amposta fa dos exercicis que dota amb una partida específica les activitats culturals de Poble Nou.

La casualitat ha volgut que els sis espais escollits siguen les sis primeres cases que es van construir a Poble Nou, el 1957 quan es va inaugurar amb el nom de Villafranco del Delta.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>