ULLDECONA

Les entitats bancàries d'Ulldecona demanen calma als seus clients


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | ULLDECONA

09/10/2017

Les entitats bancàries de CaixaBank i Banc Sabadell a Catalunya van veure com el passat dijous i divendres creixia la preocupació entre els seus clients. La majoria de persones que s’apropaven a les entitats ho feien plens de dubtes davant la situació d’incertesa que es viu a Catalunya enfront d’una possible declaració d’independència.

Des de les entitats bancàries asseguren que el que fan és calmar als seus clients i explicar-los la situació actual. El fet que tant Banc Sabadell com La Caixa hagin traslladat les seves seus socials fora de Catalunya respon només a operacions per aportar tranquil·litat als mercats.

És arrel d’aquestes notícies que també hi va haver gent que va decidir obrir el mateix compte corrent a la mateixa entitat però domiciliada fora de Catalunya, el que s’han anomenat comptes mirall. En el cas d’Ulldecona per exemple se n’han donat quatre casos. La majoria dels clients prefereixen esperar per veure com evoluciona el mercat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>